AKTUÁLIS HÍREK


Üdvözlet mindenkinek! A Fülig Jimmy brb poraiból éledezik, sok tag kényszerült itthagyni minket sajnos... Köztük:
Szőllősi Dániel
Farkas Balázs Kisjacsa
De töretlenül hajtjuk fel az újabb embereket és csinálunk új számokat. A legutóbbi Dobó teres koncert jól sikerült, csak 5perccel előbb kellett abbahagynunk a zenélést. Sajnos... Ezért vki még felelni fog:). Továbbra is sok szép és jó közös koncertet veletek! TÁltosSziasztok kedves rajongóink. Sajnos régen írtam már ide, de most megtöröm a csendet. Nagy örömmel közlöm veletek hogy újabb INGYENES koncert van kilátásban 14.én a dobó téren 3negyed 7től. ez mind szeptember... igen itt az ősz itt a suli:( de még mindig él a Fülig Jimmy:) gyertek minél többen. köszi.

 


Helló. Szert tettem egy 1200wattos cuccra uhogy mostantól tudunk szabadtéren is koncertet adni és király. remélem sokan el tudtok jönni a koncertünkre:) szijasztok


 

Szijasztok! Már Reagen írtam ide. Most írok. Felírtam a Kápolnai szám szövegét, és a Pilinyi koncert hanganyaga is fent van 10 szám. Csipegessetek, szerintem fincsi. LEGKÖZELEBBI koncert a Hírhedt KÁPOLNÁN lesz, Júni. 9 (Szombat) 19:30- Kor mindenkit szeretettel várunk!!!!  Ja és addigra mindenki vágja ám a Kápolna SZövegét, mert találomra felhívok valakit énekelni;)

 


 

Szijasztok! Elég a csúnya szavakból, május elsején Majálisi koncert lesz Nógrád megyében, Piliny Falucskában, este 7 től a focipályán. Mindenkit szeretettel várunk magára a majálisra is. Fülig Jimmy BRB.


 

 

 

 

 

 

 

 

Szijasztok. MOstantól a ppl.hu rendszerében is megtalálhatóak vagyunk Fülig Jimmy néven. Köszi a meghívást és a jelölést.


 

 

 

 

 

 

 

 

Szijasztok! Sokat isztok bebasztok:) Következő koncert Április 3madikán kedden:) A 2es suliban, este 5től. Addig is hallgassátok a Fülig JImmyt. Szijasztok pussz. 

Szavazz a 11.a-ra

és

Április ban koncert az Eventus diáknapján:

Szavazz a 12.b-re

!Árpira!

 


 

  Helú jó volt a koncert. Király volt a Dark eyes. MInden okés lett. Képek letölthetők, én folyamatosan gyűjtöm be őket:) és pakolom fel. Kedden találkozunk legközelebb a Keriben a Pozsonyi úton 3 órától. Gyertek sokan. Hajrá gyerekek!


MInden egyenesben van az új koncerthez, már csak titeket várunk! Szóval 6kor ITM. Pussz mindenkinek.


 
 SZijasztok! Sajnos a dobosunk kilépett, és most gyászban vagyunk:(

 

 

 

 

 

 

 

 

    Vári Gabinak megköszönjük az eddigi munkáját, igazán nagy öröm volt vele dolgozni:( Kár hogy elmentél:( És várunk vissza ha elrendeződnek a dolgaid. Szija.  

De ti ne csüggedjetek a konci nem marad el, szerzünk új dobost:) Tehát mégeccer Március 17. Szombat, ITM Törvényház út 15. Eger. 6-9ig,  With Dark Eyes zenekar.

 


   KÖvetkező koncert: Március 17., Törvényház út 15, ITM. Fellép a Fülig JImmy BRB, és a Dark Eyes zenekar is. Belépés díjtalan kilépés bizonytalan. Aki hallja adja át:) Szijasztok.
Sajnos eddig nem jelentkezett senki az "elveszett" lány ügyében:(. De aki tudja ki az szóljon:)))))))

 

 

 

 

 

 

 

 

  


 Szijasztok! Jól sikerült a pesti koncert, volt egy két baki, de nem feltűnő, ezúton szeretném a bandát megdícsérni:) Pussz nektek. A közönség inkább ült mint állt volna, de nem baj. mi jól éreztük magunkat. Aki ott volt képeket tudna küldeni?
Ja és keressük azt a lányt aki tegnap este (Márc 3.) a Sport stage pubban tartózkodott, vörös haj, vörös kockás gatyában, piros ingben és fekete nyakkendőben:) aki tudja ki az szóljon:)

 


 Helló ez itt a koncertinfó.

 

 

 

 

 

 

 

 

Március 3 pest:

XIV. Erzsébet kirné-öv u sarok volt megapub, most sport stage pub, 8kor kezőik, 3 zenekar. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 
 2007. 02. 13.

 

 

 

 

 

 

 

 

   Heló KOncertek márciusra. Ezek méág információ ügyileg bővítve lesznek, csak hogy előre tudjatok időt csinálni:).

Márc. 3: Pest

Márc. 17: Eger a S.Tarjáni Dark eyes bandával((király)

Márc. 20: Eger, mg rock buli.


 2006 dec. 23.

Még van lehetőség jelentkezni a szilveszteri bulira, ami a Törvényházúti ITM ben lesz. Egész estés reggeles:) buli:2000. 1 koncert 300Huf, 2 koncert 500Huf, max éjfélig 1000Huf. A 2000 Ft ból egy ezrest leehettek ihattok. Lesz party pop rock blues ami kell. Kaja pija csajok pasik:) GYertek , és szerdáig lehet fizetni.


 

 

 

 

 

 

 

 

  2006.nov. 15.

Karácsonyi műsor lesz December 16 odikán a Művház nagy termében. Fellép rajtunk kívül a Pótkerék és sok más zenekar is. Számszerint 2.:)

És: Fülig Jimmy brb Szilveszteri bulit szervez Egerbe, a Törvényház útra. Kaja, pija, Fülig Jimmy, Karaokee, és 60-80' évek disco és rock n roll számok. Belépési díjra számítsatok. De nem lesz sok. Bővebben majd egy kicsit később. Kérlek jelezzetek vissza ha jönni szeretnétek. MIndenkit szeretettel várunk. Kérem a neveket előre jelezni.


2006. nov. 08.
Mától az iwiw közösségi rendszeren is megtalálható zenekarunk:) aki ismer, jelöljön;)
Amúgy november 25.-én újabb koncertünk lesz a Művházban, ismételten a Pótkerék zenekarral együtt. Mindenkit várunk!

2006. okt. 30
EGY ÉVES A ZENEKAR! BOLDOG SZÜLINAPOT FÜLIG JIMMY BRB! Megint benne voltunk a Heves megyei Hírlap séta rovatában. A cikk naggyából ugyan az mint az oldalon található. pussz.


 2006. okt. 8.

EGY ÉVES A ZENEKAR! BOLDOG SZÜLINAPOT FÜLIG JIMMY BRB! Megint benne voltunk a Heves megyei Hírlap séta rovatában. A cikk naggyából ugyan az mint az oldalon található. pussz.

2006. szept. 21
A koncertlehetőségek bővültek! Így legközelebb október 7.-én lépünk fel a Művházban, a Pótkerék zenekar előtt. Új időpont még az október 12. is, mikor a Pásztorvölgyiben a diáknapok alkalmából adunk koncertet. Az előző két időpont maradt, mindegyik koncertünkre várunk mindenkit!


 

 

 

 

 

 

 

 

  2006. szept. 10
Van saját hangosítócuccunk! Szóval ezentúl már úgy is vállalunk koncerteket, ha a hangosítást nekünk kell megoldani. Következő koncertjeink: Okt 9. A régi kertmozi helyén, Okt 13. A dobós diáknapokon

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

  2006. aug. 31
A Heves Megyei Hírlapban megjelent egy cikk a Tehetségkutató Rockfesztiválról, ezt szeretném most megosztani a honlap olvasóival:

Tehetséges zenészpalánták a fesztiválon

Mától az iwiw közösségi rendszeren is megtalálható zenekarunk:) aki ismer, jelöljön;)Amúgy november 25.-én újabb koncertünk lesz a Művházban, ismételten a Pótkerék zenekarral együtt. Mindenkit várunk!EGY ÉVES A ZENEKAR! BOLDOG SZÜLINAPOT FÜLIG JIMMY BRB! Megint benne voltunk a Heves megyei Hírlap séta rovatában. A cikk naggyából ugyan az mint az oldalon található. pussz.

 

 

 

 

 

 

 

 

GYÖNGYÖS Laza farmer, póló - lehetőleg fekete -, hosszú haj és hamisítatlan rockzene, azaz: Gyöngyösi Tehetségkutató Amatőr Rockfesztivál. Ezúttal immár ötödször érkeztek fiatalok és örökifjak az ország minden tájáról a Mátra Művelődési Központ rendezvényére, melyen a fiatal zenészek igazi, élőzenére éhes közönség és hozzáértő szakmai zsűri előtt mérték össze tudásukat.


- A fesztiválra idén tizenhat zenekar pályázott - tudtuk meg Mérai Annamária szakelőadótól, aki érdekességként azt is megemlítette, hogy egy tinikből verbuválódott csapat is bemutatkozott. A lelkes ifjak Budapestről érkeztek, a Különjárat legfiatalabb tagja 12, míg a "legöregebb" 16 éves. A fiúk titokban, szüleik tudta nélkül jelentkeztek a próbára, így nemcsak a közönségnek, de az időközben "felvilágosított" ősöknek is nagy meglepetést és nem utolsósorban a fülnek is kellemes perceket szereztek. A program a beállások és a sorrend kihúzása után, kora délután kezdődött, az eredmény az esti órákban született meg. - Nagy örömünkre egy megyei együttest, a domoszlói Endemik zenekart találta legjobbnak a zsűri, mellettük a budapesti Coffee Shop és a kesztölci Big Jump formáció lett dobogós helyezett - számolt be a bírák döntéséről Mérai Annamária. Természetesen minden résztvevő ajándékcsomagot kapott, emellett akadtak olyanok, akiknek produkcióját kiemelte a zsűri. Így különdíjat kapott a tapolcai Diablura, a győztes Endemik, a hatvani Monarchia, a herédi Holtidő és a Fülig Jimmy BRB. Kiemelt dicséret illette a legifjabbakat: a Különjárat előadását a szakma "öregjei" és a versenytársak is nagy tapssal jutalmazták. Az eredményre várva a tavalyi győztes zenekar: a neverLAND, valamint a DOORS emlékzenekar muzsikált, gondoskodva arról, hogy a hangulat végképp a tetőfokra hágjon. A díjkiosztó után a bulit a gyöngyösi Beyond együttes koncertje zárta. (heintz)

Heves Megyei Hírlap


 2006. aug. 27
Túléltük a tehetségkutatót, a zsűri nem a mi stílusú zenénket értékelte, hanem inkább a hörgősebb metálosabb zenekarok arattak sikert a szemükben. A közönség szerencsére nagyon élvezte a rövidke kis műsorunkat, és végigtombolták a rendelkezésünkre álló 15percet. A 3 számot kisebb nagyobb hibákkal sikerült előadnunk, de ez remélhetőleg nem látszott annyira ki. A rendezvény szervezése nem volt túlságosan gördülékeny, egy picit csúszott a program.


 

 

 

 

 

 

 

 

  
 2006. aug. 24
Két nappal a tehetségkutató előtt már készen állunk a megmérettetésre, megtanultuk a legújabb számunkat, melynek címe Álom. Ezen kívül még a Rozsdás tornacipővel és a Trájkos táltossal készültünk a hétvégére.


 

 

 

 

 

 

 

 

 
 2006. júl. 28
Készülünk az új számainkkal, valamint a régiekkel az augusztusban megrendezendő V. gyöngyösi tehetségkutató amatőr rockfesztiválra, valamint most tartunk egy kis szünetet, mert sokan elmennek nyaralni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mától az iwiw közösségi rendszeren is megtalálható zenekarunk:) aki ismer, jelöljön;)Amúgy november 25.-én újabb koncertünk lesz a Művházban, ismételten a Pótkerék zenekarral együtt. Mindenkit várunk!EGY ÉVES A ZENEKAR! BOLDOG SZÜLINAPOT FÜLIG JIMMY BRB! Megint benne voltunk a Heves megyei Hírlap séta rovatában. A cikk naggyából ugyan az mint az oldalon található. pussz.
Oldalmenü
Szavazás
Kedvenc Fülig Jimmy Számod?
Trájkos Táltos
Rozsdás Tornacipő
Villanyoszlop blues
Fekete Tavasz
Álom
Naptár
Diavetítő